De Romp

Dit is een onderdeel waar ik op zich niet heel veel aan hoef te doen. De romp is voor het grootste gedeelte klaar, al wil ik zelf wel een en ander veranderen en verbeteren. Als modelbouwer wil je sommige delen toch wat mooier afwerken.

In de romp was een electromotor ingebouwd om de flaps te bedienen. Deze motor heb ik verwijderd en de normale flaphandel daarvoor ingebouwd. Ik heb nog vrij veel verwijderd uit de centrale tunnel tussen de beide stoelen, dit was echt niet naar mijn zin. Ook het reeds half gebouwde instrumentenpaneel heb ik met vervroegd pensioen gestuurd dit moet echt anders.

De grote hoeveelheid werk die nog aan de romp te doen is is eigenlijk het spuitklaar maken. Er moet nog wat geplamuurd worden en hier en daar een oneffenheidje weggewerkt worden.  

Alles is wel redelijk aanwezig maar ik heb besloten om alle techniek uit de romp te verwijderen, aangezien ik zelf 100% overtuigd wil zijn of alles ook goed in elkaar steekt, en of de juiste materialen zijn gebruikt. Dit heeft vrij veel tijd gekost in de winter van 2009/2010. Mooi werk wat veel voldoening geeft.